Reklame


Kompanija APTIV – Zaječar, u četvrtak 2. juna organizuje na zaječarskom skveru FAMILY DAY, saopštavaju iz ove kompanije.

Aptiv je postao sinonim za društveno odgovornu kompaniju visokog ranga zbog čega su višetruko javno nagrađivani, ali još češće neformalno kroz nesebičnu podršku i zahvalnost onih koje su podržali.

„Naše poslovanje u Zaječaru je započelo u junu 2021. godine, a danas zapošljavamo 1.100 osoba, sa tendencijom dodatnog zapošljavanja. Zahvaljujući poslovnoj klimi koju je naš stručni rukovodeći tim izgradio zajedno sa zaposlenima i ukazanom poverenju, možemo da kažemo da smo ovde pronašli svoj dom. Upravo to nas je podstaklo da našem gradu iskažemo zahvalnost i poklonimo jedan zabavan dan, navode u kompaniji APTIV, koja je postala sinonim za društveno odgovornu kompaniju visokog ranga, zbog čega je višestruko nagrađivana javno, ali još češće neformalno kroz nesebičnu podršku i zahvalnost onih koje je podržala“, ističu iz Aptiva.

Jedno od dugoročnih strateških opredeljenja APTIV-a je, konstantna pažnja na društvene odnose sa zajednicom u kojoj ova kompanija posluje, podržavanje i ulaganje u zajednicu, iz čega proizilazi i ideja o APTIV FAMILY DAY.

Zabavni program u trajanju od 16 do 21 čas biće održan na gradskom trgu u Zaječaru. Od 16 do 19 sati predviđene su animacije za decu – gumeni dvorci, animatori, maskiranje (šminkanje), baloni, fotografisanje. U terminu od 19 do 21 sat planiran je koncert Lexington benda, a nakon koncerta vatromet.

Izražavajući nadu da će APTIV FAMILY DAY postati tradicija, iz kompanije pozivaju Zaječarce i Timočane da u što većem broju prisustvuju događaju na trgu:

„Svi ste pozvani, dođite da zajedno uživamo“, poručuju iz Aptiva.

Reklame