Reklame

Planinar iz Zaječara, Žika Branković, kao što je pre par dana najavio, prihod od prodaje svoje knjige „Od ponora do Himalaja“, uplatio je Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti „NURDOR“.

On je putem društvene mreže fejsbuk saopštio da je od prodaje knjige prikupljeno 51.800 dinara, i on je danas ulpatio ovom udruženju.

„Dragi prijatelji/e, zadovoljstvo mi je da vas obavestim da smo prodajom knjige “Od ponora do Himalaja” prikupili 51.800,00 dinara koje sam ja danas uplatio NURDOR-u kako bi olakšali život malim superherojima obolelim od raka. Svakog 15. februara, obeležava se Međunarodni dan dece obolele od raka, pozivam sve ljude dobre volje da kupovinom knjige “Od ponora do Himalaja” date svoj doprinos njihovoj borbi da budu pobednici u borbi za život. Prihod od prodaje knjige “Od ponora do Himalaja” biće uplaćen Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti – NURDOR za unapređenje kvaliteta lečenja i života dece obolele od raka u Srbiji“.- istakao je Branković.

KAKO KUPITI KNJIGU?

Knjigu “Od ponora do Himalaja” po ceni od 600,00 dinara možete kupiti na više načina:

1. Naručivanje putem Messingera na adresu Zika Brankovic

2. Narudžbinom preko e-maila: zivbrankovic@gmail.com

3. Naručivanje putem SMS-a na broj 065/4271000

Potrebno je da na jedan od načina pošaljete sledeće podatke: Ime i prezime, adresu, mesto i poštanski broj, broj mobilnog telefona i broj primeraka knjige. Koji god način poručivanja da izaberete knjiga će vam biti isporučene brzom poštom Post express u roku od 1 do 3 radinih dana.