Foto: OPSD Dragan Radosavljević

Omladinsko planinarsko smučarsko društvo „Dragan Radosavljević“ uspešno je realizovalo projekat „Put planine – put do zdravlja“. Projekat je realizovan kroz nacionalni program „Mladi su zakon“ koji finansira Ministarstvo omladine i sport i resurs centar OI ”Đorđe Simeonović” iz Zaječara.

Omladinsko planinarsko smučarsko društvo iz godine u godinu sa uspehom realizuje projekte u okviru nacionalnog programa „Mladi su zakon“.

Ove godine učešće u ovom programu koji finansira Ministarstvo omladine i sporta volonteri ovog planinarskog društva uzeli su sa projektom „Put planine – put do zdravlja“.

Foto: OPSD Dragan Radosavljević

Ukupna vrednost ovog projekta koji je realizovan u periodu od 29. oktobra 2018. do 14. januara 2019. godine. je 60000 dinara.

Tokom realizacije projekta uređene su tri planinarske staze ukupne dužine 40 kilometara, postavljeni su putokazi, informativne table, i promovisan je volonterski rad i značaj uključivanja mladih u rešavanje problema zajednice.

Završna manifestacija projekta tokom koje su promovisani rezultati projekta održana je 12. januara 2019. godine, na Rtnju.

Projekat je realizovan kroz nacionalni program ”Mladi su zakon” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta i resurs centar OI ”Đorđe Simeonović” iz Zaječara.

Reklame