Foto: Glassporta.rs

Gimnastičarke Zaječara imale su zapažen nastup za kraj prvog dela sezone. Zaječarke su na tradicionalnom Vidovdanskom turniru u Kruševcu osvojile pet medalja u ekipnoj i jednu u pojedinačnoj konkurenciji i u odličnom raspoloženju odlaze na kraću letnju pauzu, piše Glassporta.rs.

Pored Zaječara, na takmičenju u Kruševcu nastupile su i ekipe domaćina, Kraljeva, Niša, Leskovca, Knjaževca i Vlasotinca.

Ekipa I selekcije u sastavu Sofija Stanojević, Nađa Milosavljević, Sofija Gomidželović i Petra Petrović osvojila je 2. mesto i srebrno odličje. U I kategoriji C programa Sofija Jović, Lana Marinković, Daša Golubović, Nikolina Nedeljković i Nađa Mihajlović osvojile su 3. mesto i bronzane medalje.

Za odličnu ocenu kruševačkog nastupa pobrinula se i II kategorija C programa zaječarskog sastava Emilija Đorđević, Jana Ignjatović, Iva Filipović, Anđelija Perić i Maša Milojković koja je osvojila 2. mesto, dok su isti uspeh u III kategoriji ostvarile Irina Marinković, Lana Radomirović i Lana Vasiljević.

Još dva srebra za Gimnastički klub Zaječar stigla su posle nastupa IV kategorije C programa. Ekipa u sastavu Mina Mihajlović, Iva Planić i Lea Tasić, kao i Mina Mihajlović u pojedinačnoj konkurenciji, takmičenje su završile na 2. mestu.

Izvor: Glassporta.rs.

Reklame