Foto: Glassporta
Reklame

Zaječarski bodibilderi nastavljaju sa sjajnim nastupima ovog proleća. Nakon domaćih uspeha, članovi kluba “Gym Xtreme” iz Zaječara osvojili su minulog vikenda četiri medalje na Otvorenom Prvenstvu Balkana u bodibildingu i fitnesu, piše Glassporta.rs.

“Gym Xtreme” Zaječar nastupio je sa dva takmičara, Milan Nikolić iz Majdanpeka zauzeo je 1. mesto u “classic physique” i 2. mesto do 80 kilograma, dok je Zaječarac Srđan Pešić osvojio dva odličja, bronzu u “classic bodybuilding niska” i srebro u “classic physique”.

Prestižno takmičenje održano je u sali Osnovne škole “Dimitrije Todorović Kaplar” u Knjaževcu, a učestovalo je 150 takmičara iz 15 zemalja. Organizator takmičenja bio je Pauerlifting i bodibilding sportski klub “Knjaževac” uz podršku lokalne samouprave i Sportskog saveza opštine Knjaževac, a sve uz pokroviteljstvo srpskog i balkanskog saveza za bodibilding i fitnes (IFBB).f

Zaječar je na Balkanskom šampionatu imao još jednog predstavnika Branislava Mihajlovića, koji se takmiči za ekipu iz Novog Sada, gde i živi. Mihajlović je takođe imao odličan nastup u Knjaževcu i osvojio 1. mesto u juniorskoj konkurenciji do 75 kilograma i drugo mesto u seniorima do 70kg.

Izvor: Glassporta.rs