Foto: Glassporta.rs

Helena Drobnjaković, članica Kik boks kluba „Fajt tim 019“ iz Zaječara, osvojila je srebrnu medalju na Prvenstvu Centralne Srbije u disciplini ful kontakt. Odličan finalni meč viđen je u Kladovu, mlađana Zaječarka je dala sve od sebe, ali je pobeda odlukom sudija pripala evropskoj i svetskoj šampionki Nadi Krivačević iz Niša, u konkurenciji juniorki do 56 kilograma, piše Glassporta.rs.

Ostaje žal jer je istu rivalku imala priliku da vidi na delu na „Trofeju Zaječara“ održanom 10. septembra u naselju „Avnoj“, ali razloga za tugu nema, pogotovo jer je u borbi bila sjajna, a nijanse su prevagnule na drugu stranu.

„Srebro sija kao zlato. Helena je u jednoj profi borbi pokazala da je ravnopravan rival protivnici na izuzetno visokom nivou, tako da u budućnosti očekujemo još bolje rezulate“, istakao je za „Glas sporta“ Nikola Milenković, trener i predsednik KBK „Fajt tim 019“.

Helena Drobnjaković je podsećamo krajem marta osvojila još jedno srebrno odličje na Prvenstvu Centralne Srbije, samo što je tada to učinila u disciplini K1, dok je pre samo tri nedelje ostvarila još jednu lepu pobedu protiv renomirane protivnice Janje Savić iz Niša na „Trofeju Zaječara“.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame