Tri pune godine su prošle od svečanog otvaranja kuće borilačkih sportova u Zaječaru, vlasništva Kik boks kluba „Fajt tim 019“, koji je na taj način ušao u mali krug srpskih klubova koji imaju sopstvenu salu za treninge. Od tada do danas pređen je veliki put, osvojeno je mnogo medalja, pokrenut ponovo i boks klub, a svake godine grad na Timoku je domaćin bar nekog kik boks ili boks spektakla, piše Glassporta.rs.

Tako će biti i prestojećeg vikenda, kada će u zaječarskom naselju „Avnoj“ biti održana Revija kik boksa i profesionalnog boksa na košarkaškom igralištu. Početak sjajnog borilačkog događaja zakazan je za nedelju od 19 sati, dok je merenje boraca dan ranije u 14 časova u prostorijama Sportskog saveza grada Zaječara.

„Čak šest mečeva odradiće domaći borci, takmičari Kik boks kluba „Fajt tim 019″ u različitim uzrasnim i težinskim kategorijama, a poseban doživljaj biće četiri borbe boksera svetske klase. Nije lako organizovati jedan ovakav spektakl, ali ćemo se potruditi da Zaječarci i naši gosti uživaju u sjajnim borbama i odličnim borcima“, istakli su za „Glas sporta“ Nikola Milenković i Bojan Andrejić, predsednik i trener KBK „Fajt tim 019“.

„Borba u ringu, a ne na ulici“ slogan je zaječarskog kik boks kluba, a upravo to je i poruka „Trofeja Zaječara“, jedinstvenog borilačkog događaja, čiji će domaćin biti Zaječar i košarkaški teren u naselju „Avnoj“.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame