Nakon neophodnih priprema, sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru počela je u petak, 21. juna, kada su kapije otvorene za prve posetioce. Za tri dana, do sada je zabeleženo preko 2.000 posetilaca. I ove godine, roditelji će moći da upišu decu u Školu plivanja.

Na gradskom bazenu u Zaječaru počela je još jedna kupališna sezona. Kako je ovih dana živa u termometru dostizala preko 35 stepeni, mnogi Zaječarci ali i gosti iz okolinih gradova, potražili su spas od vrućine, upravo na zaječarskom bazenu. Za tri dana koliko radi bazen, zabeleženo je preko 2.000 posetilaca, kojima je i ove godine omogućeno besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Prema rečima nadležnih, temperatura vode iznosi 26 stepeni.

Cena dnevne karte je 250 dinara, nedeljne 1.500, dok cena mesečne karte (30 kupanja) iznosi 6.000 dinara. Za decu do sedam godina ulaz je BESPLATAN. Ono što je novina je da će ove godine, penzioneri uz pomoć penzionerskih kartica, moći da ostvare popust od 20 odsto prilikom kupovina karata.

ŠKOLA PLIVANjA POČINjE 1. JULA

Škola plivanja počinje sa radom 1. jula, a upis dece u prvu grupu neplivača je u toku. Cena Škole plivanja iznosi 3.500 dinara. Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060/3851075.

O bezbednosti kupača brinuće šest spasilaca, sertifikovanih za rad na bazenu.

Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati, dok će Škola plivanja biti od 9.30 do 11.00.

Izvor: Timok održavanje

Reklame