Skoro dve godine od završetka rekonstrukcije puta Vratarnica-Zagrađe-Marinovac-Stubal-Vrbica, asfalt na pojedinim deonicama počeo je da popušta i puca. Ukupna vrednost radova bila je 163 miliona dinara.

Lokalni put Vratarnica-Zagrađe-Marinovac-Stubal-Vrbica, u dužini od 23 kilometra, rekonstruisan je 2019. godine. Ukupna vrednost radova bila je 163 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz Ministarstva, i to 40% od ukupnog iznosa sredstava, dok je 60% obezbedio Grad Zaječar. Izvođač radova je bio „Štrabag“.

Naš sugrađanin Darko Milojković, poslao nam je fotografije kako sada izgleda ovaj put, koji je kompletno rekonstruisan 2019. godine.

„Put je ispucao nakon par meseci posle završetka radova i onda su iz Štrabaka dolazili da zamažu sve te pukotine (pretpostavljam da su bitumen koristili). Plus što ima jedna deonica od pruge do Selačke reke, tačnije do glavnog puta koja nije uopšte presvučena novim asvaltom“kazao je Darko.

Da li će neko odgovarati zbog loše urađenog posla, kao i kako je nadzorni organ, prihvatio i potpisao ovakvu rekonstrukciju puta, naša redakcija nije uspela da sazna.

Reklame