foto:Beta
Reklame

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas, prilikom posete Policijskoj upravi u Jagodini, da Srbija neće biti slobodno mesto za narko-dilere i da će ih hapsiti za savki gram droge.

Ministar Vulin je u prisustvu direktora policije Vladimira Rebića, održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Jagodini, na kome su izneti podaci o rezultatima rada ove policijske uprave iz oblasti borbe protiv kriminala, trgovine narkoticima, otkrivanja i rešavanja teških krivičnih dela, a izneti su i dalji planovi u cilju poboljšanja kvaliteta rada ove uprave.

Vulin je podvukao da će u narednom periodu insistirati na još većim zaplenama droge, ali da će još više insistirati na što većem pronalasku laboratorija za proizvodnju droge.

„Organizovane bande koje truju našu decu treba da strepe od srpske policije, jer ćemo učiniti sve da se ti banditi što pre nađu iza rešetaka. Po nalogu predsednika Vučića, pojačano ćemo raditi na zapleni svakog grama droge, ali ćemo još više insistirati na pronalasku laboratorija za proizvodnju droge. Pronalazak i sprečavanje proizvodnje narkotika je velika i krupna stvar jer time spasavamo i čuvamo mnoge ljudske živote“, istakao je ministar Vulin, a prenosi Pres služba MUP-a.

Vulin je takođe istakao i da je „policija uvek u službi svojih građana i da je zadatak svake policijske uprave da učini sve da se građani osećaju sigurnije, bezbednije i zadovoljnije“.

Prema njegovom rečima, kontinuirano će se raditi i na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kako u Jagodini, tako i u čitavoj Srbiji.

Ministar Vulin je na početku posete Policijskoj upravi u Jagodini položio cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima ove uprave.

Izvor: Danas