VOX PAMETNA KLIMA JE JEDINI SPAS OD PAKLENIH VRUĆINA. ONA VAM JE NEOPHODNA, JER JEDINA MOŽE NA PRAVI NAČIN DA RASHLADI VAŠ DOM ILI POSLOVNI PROSTOR.

Asfalt gori, napolju je temperatura preko 36 stepeni, ne možete normalno da dišete i funkcionišete, jer vam nedostaje vazduh i želite što pre da se dokopate svog doma i rashladite pod klimom. Ovaj uređaj može vaše prostorije učiniti prijatnim. Predlažemo samo najbolje. Obezbedite potrebnu udobnost za obavljanje svakodnevnih obaveza pomoću VOX klime čiji model nosi oznaku VSA4-12BE. U ovom periodu kupovinom određenog VOX modela na poklon dobijate sprej za čišćenje.

VOX klima ima pozitivan uticaj na zdravlje, jer stvara bezbedno i čisto okruženje. Kada je uključite u prostoriji dobijate zdraviji vazduh i biće otklonjene zagađujuće materije od polena do prašine zahvaljujući filterima ovog uređaja. Ti filteri prečišćavaju vazduh i ograničavaju rast mikroba. Vitamin C filter, glavni antioksidans na svetu, obogatiće vazduh u prostoriji. Ovaj filter može funkcionisati 2 godine. Klima ovim vitaminom C ispunjava vazduh i samim tim vaša koža osetiće pozitivan efekat, nivo stresa biće smanjen, a vazduh svež i prijatan. Taj zdraviji i čistiji vazduh daće vam ovaj uređaj, jer on koristi za rad gas R410 koji ne šteti prirodnoj okolini, čuva ozonski omotač i rashlađuje.

Split sistem klima uređaj VOX je nešto što vam je neophodno tokom leta. Od sada sve možete završiti jednim klikom gde god da ste i kada god poželite. Jedino aktivirajte Wi-Fi i biće vam dostupne sve funkcije na pametnom telefonu, računaru ili tabletu. Instalirajte Wi-Fi dongle-a i upravljajte putem aplikacije Google Assistant-a ili Amazon Alexa-e.

Ova klima čuva vaše zdravlje. Kao što znate zbog prisustva vlage u klimi se razmnožavaju bakterije i drugi štetni organizmi. Pomoću funkcije “samočišćenje”to ćete rešiti. Naime, taj način rada se uglavnom uključuje nakon hlađenja i unutrašnjuju dinicu suši i na taj način se sprečava razvoj gljivica, plesni i štetnih mikroorganizama.

Joni su naelektrisane čestice vazduha i za zdravlje respiratornog sistema i uopšte celog organizma su bitni, jer stimulišu cirkulaciju. Ova klima poseduje jonizator što znači da negativne efekte smanjuje na minimum i stavara negativne jone koji se prilepljuju na pozitivni naelektrisane čestice vazduha, kao što su na primer prašina ili druge čestice u vazduhu i na taj način ih tokom samog procesa uništavaju.

Klima je WiFi Ready, što znači da ona postaje pametna uz WiFi adapter sa usb dongle. Dakle spremna je za povezivanje i pametnu kontrolu pomoću aplikacije.

Na LCD ekranu biće prikazana temperatura prostorije u kojoj se klima nalazi, kao i željena temperatura koju ste zadali.

Možete izabrati brojne režime rada. Kada uređaj podesite na noćni režim rada, automatski će podesiti temperaturu koja će vam pružiti prijatno spavanje, uz uštedu energije i minimalnu buku.

Ova klima lepo i elegantno izgleda. Lako se montira zahvaljujući fleksibilnom dizajnu. Odvod za vodu može da se montira sa leve ili desne strane unutrašnje jedinice.

Sve što vam je potrebno tokom leta daće vam ova klima. Kapacitet je 12000 BTU, a energetski razred hlađenja je A. Tu su i benefiti poput: samodijagnostike, anti-fungus, i feel, autorestar, automatsko čišćenje, tajmer, hlađenje, greajnje…

Posetite Tehnomedia prodavnicu i izaberite ovaj VOX model po super ceni.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

 

 

 

Reklame