Foto: Glassporta.rs

Vidovdanski karate kup održan je minulog vikenda u Zaječaru. Jubilej za ponos, proslava 25-godišnjice rada Gradskog karate kluba “Zaječar” bio je povod za organizovanje ovog prestižnog turnira, koji je u sali Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada” okupio 150 takmičara iz 15 karate klubova, piše Glassporta.rs.

Organizatori manifestacije održane u nedelju 27. juna bili su Gradski karate klub “Zaječar” i Sportski savez grada Zaječara, a učestvovali su klubovi iz Kraljeva, Prokuplja, Majdanpeka, Bora, Pukovca, Bujanovca, Leskovca (dva kluba), Vranja (dva kluba), Knjaževca, Medveđe i Zaječara (tri kluba).

Najmasovnija i najupešnija ekipa turnira bila je ekipa Karate kluba „Tenši“ iz Zaječara, drugo mesto zauzeo je Karate klub „Pukovac“ a treće mesto ekipa Omladinskog karate kluba „BSK“ iz Bujanovca.

“Sjajan kraj prolećnog dela sezone, mnogo dobrih borbi i mladih karatista iz cele Srbije, koji su pokazali svoje veštine. Već početkom jula prelazimo na otvorene terene SRC “Popova plaža” gde ćemo trenirati sve do septembra”, istakao je za “Glas sporta” Miroslav Radojković, predsednik Gradskog karate kluba “Zaječar”.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame