Reklame

Vladimir Vanja Grbić, legenda naše i svetske odbojke danas je posetio Zaječar i odbojkaški klub Timok, i tom prilikom donirao je terene, rekvizite i lopte.

Ovo nije prvi put da on poseti Zaječar, i pohvalio je kako odbojkaški klub Timok radi sa decom.

„Vučko i ja sarađujemo dosta dugo. On je jedan od onih koji su pre svega posvećeni radu u odbojci i za odbojku. Meni je jako drago što kroz kamp koji radim sve veći broj dece iz Zaječara dolazi. Ja sam prve pokazne treninge koje sam radio po Srbiji, Zaječar je bio jedan od njih“.istakao je Grbić.

Naš legendarni odbojkaš kazao je da je sala gde se trenira super, ali bi bilo dobro kada bi dobili malo više termina u njoj.

„Ja sam došao na ideju, obzirom da mislim da je svaka podrška veoma važna, da doniram opremu koju mi koristimo u kampu, ne bi li mogao da organizuje veći broj grupa i tako maksimalno iskoristi ovaj prostor koji ima na raspolaganju“.kazao je Grbić.

Prema njegovim rečima donirali su tri terena koji mogu da se montiraju u hali, što je trener jako uspešno i napravio, i nekih četrdesetak lopti, koje može da koristi u radu sa mlađim kategorijama, a koje su inače specijalni poklon Svetske odbojkaške organizacije Grbićevom kampu.

„Mislim da se nalaze sada u pravim rukama, obzirom da su to trenažne lopte, deci će jako dobro doći“.poručio je Grbić.

Podsećamo, Vanja Grbić, odbojkaški as, boravio je i 20. februara u Zaječaru, gde je održao javni trening u sklopu promocije zdravih stilova života, ali i promocije odbojkaškog kampa koji uspešno vodi i odbojke kao sporta.