Vanja Grbić, odbojkaški as, boravio je danas u Zaječaru, gde je održao javni trening u sklopu promocije zdravih stilova života, ali i promocije odbojkaškog kampa koji uspešno vodi i odbojke kao sporta. 

Odbojkaški as i jedan od momaka iz zlatne generacije koja je krajem prošlog i početkom ovog veka ostavljala srce na terenima širom sveta, Vanja Grbić, boravio je danas u Zaječaru.

U sklopu njegovog boravka u hali sportova održan je javni trening odbojke, a u cilju promocije zdravih stilova života među mladima, kao i odbojke kao sporta, ali i kampa koji već godinama Vanja Grbić uspešno vodi.

Kamp nije namenjen samo deci koja se aktivno bave odbojkom, već svima koji su zaiteresovani. Svoje znanje, stečeno tokom karijere, Vanja kroz rad sa decom prenosi kako bi stečena znanja ostala očuvana za generacije koje dolaze.

Šta je Vanja Grbić rekao o značaju promocije zdravih stilova života među mladima, kao i o budućnosti srpske odbojke možete pogledati u video prilogu koji sledi.

Za čitaoce portala „Glas Zaječara“ Vanja Grbić je pripremio specijalno iznenađenje. A o čemu je reč možete pročitati u nastavku teksta.

Za čitaoce našeg portala uz pomoć Vanje Grbića pripremili smo jedno lepo izenađenje – dve majice sa potpisom našeg odbojkaškog asa. Srećne dobitnike / dobitnice izabraćemo metodom slučajnog izbora uz pomoć aplikacije „Facebook comment picker“.

Sve što treba da uradite kako bi dobili na poklon ovu majicu je da u komentaru ovog teksta na zvaničnoj Facebook stranici portala „Glas Zaječara“ u komentaru napišete vaše ime ili ime osobe kojoj želite da poklonite ovu majicu.

Imena dvoje srećnih dobitnika-ca biće objavljena u 22 časa!

 

Reklame