Foto: Vladimir Dragić

U Zaječaru, posle renoviranja ponovo otvoren noćni klub Big Ben 019. Klub sa tradicijom postojanja dugom preko tri decenije na istoj lokaciji od otvaranja, u centru grada, pruža provod koji se ne zaboravlja, sve do ranih jutarnjih časova.

U stilu klubova iz evropskih metropola, donosi poseban šarm u gradska dešavanja koji su pristalice noćnog života upisale u listu omiljenih.

Originalnost kluba leži u pažljivoj organizaciji svake večeri, posebnom enterijeru koji je u potpunom skladu sa nazivom kluba i raznovrsnom i izuzetnom muzičkom programu koji je zadužen za bit koji tera na podijum za igru.

Pristupačna cena barskih specijaliteta podiže raspoloženje na maksimum. Veselo i profesionalno osoblje pruža najviši standard usluge i zagarantovano kreira odličnu atmosferu, neophodnu za sjajan provod. Ideja da se otvori klub na istoj adresi sa istim nazivom je nastala sa ciljem da se i novim klaberima i nekim novim klincima prezentuje mesto u kome će vrhunski provod biti imperativ.

Sreda, petak i subota su dani za ektravagantan provod u centru grada, u klubu koji godinama ponosno nosi titulu mesta koje mora posetiti svako ko se makar jednom nađe u Zaječaru.

Na društvenim stranicim kluba objavljen je dio atmosfere sa sinoćnjeg otvaranja, a iz kluba BIG BEN 019 poručuju da su svi pozvani na najbolje žurke u gradu koje će tek usledti. Rezervišite svoje mesto na vreme, okupite najbolju ekipu i vratite se u “staro normalno“ sa stilom.

Reklame