foto: zajecar.info
Reklame

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, saopštio je da je prema najnovijim pristiglim rezultatima još 10 osoba pozitivno na COVID 19.

„Na osnovu 78 novopristiglih rezultata sa Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“, još 10 osoba iz Zaječara je pozitivno na prisustvo virusa covid-19. Ukupan broj obolelih, sa teritorije grada Zaječara, na današnji dan, je 80″.- napominje Ničić.

Prema njegovim rečima ukupan broj dosad testiranih osoba je 690 od kojih su rezultati stigli za njih 665. Za još 25 osoba rezultati se tek očekuju. Danas je iz Zaječara na analizu, u Institut, poslato još 16 (3 kontrolna) uzoraka. Ukupan broj osoba stavnjenih pod zdravstveni nadzor (samoizolaciju) na teritoriji grada je 639.

„Jedino što mogu reći je DA SVI DOBRO RAZMISLIMO o ovim rezultatima i čega je posledica ovoliki rast novootkrivenih slučajeva infekcije u poslednjih 48 sati ?! Da li su krive mere koje smo preduzeli ili nepoštovanje tih mera ?! Svima želim DOBRO ZDRAVLjE i puno sreće“.-poručio je Boško Ničić.