Reklame

Ministarstvo privrede Republike Srbije raspisalo je tender za izvođača radova na izgradnji saobraćajnice sportskog kompleksa Kraljevica u Zaječaru.

Kako je navedeno u tehničkoj dokumentaciji, u ovoj fazi izvodiće se radovi na saobraćajnicama unutar kompleksa. Ukupna dužina saobraćajnica je oko 460 metara, od čega 260 metara predstavljaju požarni put koji trenutno opslužuju bungalove, dok preostala deonica čini saobraćajnicu oko samog kompleksa.

Ovim projektom predviđena je i izgradnja 33 parking mesta za posetioce, kao i izgradnja parking prostora ispred postojeće menze sa 5 mesta na kome će se parkirati dostavna vozila za potrebe isporučivanja hrane.

Vrednost radova je neđto više od 52 miliona dinara, a sve tehničke detalje u vezi tendera možete pogledati OVDE.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić najavio je ranije da će se na ovom prostoru graditi moderan sportski kompleks sa brojnim sadržajima. Između ostalog. najavljena je izgradnja fudbalskog stadiona po standardima FIFA, karting staze, adrenalin parka i mnogih drugih. Čitav projekat zamišljen je kao stvaranje jedinstvenog prostora sa otvorenim sportskim terenima i kulturnim ustanovama kao što je muzej rock and roll.

Izvor: eKapija