Reklame

U organizaciji Udruženja penzionera opštine Negotin, uz podršku lokalne samouprave u Negotinu je danas održana Prva olimpijada sporta,kulture i zdravlja istočne Srbije. Pozdravnu reč u ime organizatora uputio je Vlastimir Abrašević, predsednik Udruženja penzionera opštine Negotin uz dobrodošlicu svim predstavnicima penzionerskih udruženja iz okruženja i zahvalio se lokalnoj samoupravi na pokroviteljstvu, Eliksiru Prahovo i ostalim donatorima na finansijskoj podršci.

Goste Negotina i članove negotinskog penzionerskog udruženja pozdravio je Bogdan Gugić, zamenik predsednika Opštine Negotin, koji je pohvalio ideju o organizovanju događaja koji je u našem gradu okupio predstavnike udruženja penzionera iz istočne Srbije i svima poželeo uspešan dan i dobro druženje.

Usledio je kulturno-umetnički program u kome su učestvovali članovi Udruženja penzionera iz Negotina. Penzioneri iz okruženja, koji su bili u prilici da razgledaju i izložbu radova sa prošlogodišnje kolonije slikara i ikonopisaca Pokreta „Treće doba Srbije“, tokom dana su se nadmetali u pikadu, šahu, streljaštvu, brzom hodanju, košarci i malom fudbalu.

Izvor: Negotin.rs

Reklame