Reklame

U Knjaževcu je održan drugi građanski protest. Sergej Trifunović nakon protesta posetio je porodicu Stanike Gligorijević.

U Knjaževcu je večeras održan drugi po redu građanski protest.

Sergej Trifunović jedan je od troje govornika koji se se večeras obratito učesnicima protestnog skupa u Knjaževcu.

Svoje obraćanje započeo je pitanjem zašto je predsednik Srbije zaboravio da uputi saučešće porodici Stanike Gligorijević, a u toku obraćanja izneo je i pitanje o istinitosti tvrdnji da je predsednik Knjaževca uhapšen sa 140 grama kokaina.

Gepostet von Саша Илијић am Donnerstag, 21. Februar 2019

Na prvom protestnom okupljanju koje je održano u Knjaževcu prošle nedelje organizatori su istakli zahtev da budu procesuirana lica odgovorne za smrt Stanike Gligorijević.

Pored njega na skupu su govorili i prof. dr Tatjana Paunović i Selena Ristić Vitomirović.

Tatjana Paunović osvrnula se na poteškoće sa kojima se male sredine suočavaju u organizaciji protesta.

Selena Ristić Vitomirović istakla je da je Zaječar uz Knjaževac, kao i da je neophodno da što pre bude usvojen Aleksin zakon.

Knjaževčani su se okupili večeras na Trgu oslobođenja kod Spomen parka po drugi put. Nakon obraćanja govornika učesnici skupa prošetali su ulicama Knjaževca.

Sergej Trifunović nakon protesta posetio je porodicu Stanike Gligorijević koja je izgubila u život u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi kod Doljevca.

Podsećamo da je u tom sudaru učestvovalo vozilo u kome se nalazio sada već bivši direktora Koridora Srbije, Zoran Babić.

 

Reklame