Izborni štab SNS, foto: Glas Zaječara

U izbornom štabu zaječarskih naprednjaka otpočelo je prikupljanje potpisa podrške izbornoj listi. Anketirani građani kažu da od izbora očekuju boljitak. Novinar „Glasa Zaječara“ udaljen je iz štaba i nije mu dozvoljeno snimanje.

U novom izbornom štabu zaječarskih naprednjaka danas se okupio veliki broj članova i simpatizera kako bi svojim potpisom dali podršku izbornom listi Srpske napredne stranke na predstojećim, danas raspisanim, parlamentarnim izborima.

Iako je najavljeno da će okupljanje početi u 15,30 časova, okupljanje simpatizera otpočelo je i ranije.

Novinar informativnog portala „Glas Zaječara“ Miljko Stojanović udaljen je iz prostorija izbornog štaba Srpske napredne stranke i nije mu dozvoljeno snimanje. Novinaru Miljku Stojanoviću da se udalji iz prostorija Srpske napredne stranke naložio je Milan Stanković,  uz obrazloženje da „niko od novinara nije prisutan i da kada bude prisutan daće izjave“.

Simpatizeri došli da daju podršku, foto: Glas Zaječara

„Milan Stanković zabranio mi je da snimam reportažu o prikupljanju potpisa u prostorijama izbornog štaba Srpske napredne stranke. Iako sam mirno i bez ikakvih provokacija obavljao svoj posao, prišao mi je, uhvatio me je za ruku i rekao mi je da niko od novinara nije prisutan, a kada bude prisutan daće izjavi i naredio da izađem napolje. Oduzeta  mi je i legitimacija i provociran sam od strane simpatizera Srpske napredne stranke, ali sam uložio napore da svojim ponašanjem ne dam povoda za izbijanje incidenta.“ – izjavio je Miljko Stojanović novinar portala „Glas Zaječara“

Simpatizeri čekaju ispred štaba, foto: Glas Zaječara

Okupljeni simpatizeri, inače, kako kažu od predstojećih izbora očekuju boljitak i sigurnu pobedu Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Šta simpatizeri Srpske napredne stranke koji su danas dali svoj potpis podrške ovoj izbornoj listi očekuju od predstojećih izbora možete pogledati u sledećem video prilogu.