Foto: Glassporta.rs
Reklame


Prvenstvo Srbije u kik boksu, disciplini „low kick“(lou kik), održano je minulog vikenda u Boru. Na programu su bila takmičenja u svim uzrastima, a posetioci Državnog prvenstva u Sportskom centru „Bobana Momčilović Veličković“ mogli su da 21. i 22. maja uživaju u borbama najboljih srpskih boraca, piše Glassporta.rs.

Domaći takmičari osvojili su 6 zlatnih medalja, a najsjajnijim odličjem okitili su se Vukašin Stefanović, Petar Dinić, Mihailo Veljković, Uroš Krstić, Boban Nikolić i Damir Sejdija, svi članovi Kik boks kluba „Bor“ i učenici trenera Siniše Vladimirovića.

Zapažen nastup imao je i jedini predstavnik Kik boks kluba „Fajt tim 019“ Petar Stančev, koji je osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 60 kilograma. Zaječarac je nastupio u konkurenciji mlađih juniora, a prema rečima trenera Nikole Milenkovića, zbog povreda nekolicine takmičara je klub ostao uskraćen za još neku medalju.

Pravo nastupa imali su svi takmičari uzrasne kategorije kadeta, mlađih i starijih juniora kao i seniora „A“ i „B“ klase u skladu sa Takmičarskim pravilnikom KBSS. Organizatori poslednjeg takmičenja u ringovnim disciplinama u sezoni, bili su Kik boks savez Srbije i Kik boks klub Bor, a učestvovalo je 235 takmičara iz 62 kluba iz cele Srbije.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame