foto: Glas Zaječara - cveće
Reklame

U 2019 godini JKP Timok održavanje planira da za rasad utroši 4.000.000 dinara tako da je ovo samo polovina predviđene sume, kažu iz pokreta „Dosta je bilo“ u Zaječaru.

foto: Glas Zaječara – cveće

Iz pokreta „Dosta je bilo“ kažu da je preduzeće JKP „Timok održavanje“, oformljeno da zapošljava Ničićeve pristalice.

„Preduzeće koje je u 2018 imalo, po rečima v.d.direktora Lalića pozitivnu razliku između prihodovne i rashodovne strane od oko 200.000 dinara , uz subvencije koje su u preduzeće pristigle iz gradske kase u iznosu od 5.000.000 za tekuće poslovanje, 30.000.000 na ime odobrenog posebnog programa kojim se zadovoljavaju interesi građana Zaječara za sport i rekreaciju i dodatnih 5.000.000 za rad zatvorenog bazena, u samom startu posluje sa 40.000.000 gubitka pa je jasno da je oformljeno kako bi se u njega uhlebile pristalice preletača Ničića“– kažu iz pokreta „Dosta je bilo“ u Zaječaru.

Iz pokreta „Dosta je bilo“ upozoravaju građane da se novcem svih građana plaćaju hirovi SNS bulumente kako ove lokalne tako i one u Beogradu. Zato se preko ovakvih partijskih preduzeća na nameštenim tenderima izvlači budžetski novac koji se sliva u džepove Aleksandra Vučića, njegovog brata i armije partijskih vojnika koju su građanima natovarili na grbaču.

foto: Glas Zaječara – Cveće

„Dosta je bilo protivnik je bilo kojoj partokratiji jer je novac građana , novac građana, i treba da se koristi za opšte dobro i javni interes, a ne da se njime finansira i održava na vlasti bilo koja politička opcija“.- kazali su iz pokreta „Dosta je bilo“.

Pogledajte koliko će JKP „Timok održavanje“ odvojiti za nabavku sportskih rekvizita na bazenu u Zaječaru.