Foto: Glassporta

Zaječarsko naselje Ključ III u Kotlujevcu ponovo će kao i svakog juna u minule tri godine biti poprište borbi na petoparcu, gde će se veliki broj ekipa u različitim uzrasnim kategorijama boriti za vredne nagrade, piše Glassporta.rs.

Organizatori ovog sada već tradicionalnog turnira su Sportski savez grada Zaječara i Peta mesna zajednica Kotlujevac uz podršku i pokroviteljstvo Gradske uprave Zaječar.

Prijava ekipa je moguća do nedelje 12. juna za kada je zakazan i žreb od 18 sati.

Predviđen je i bogat nagradni fond za osvajače prva tri mesta u svih šest uzrasnih kategorija. Za prvo, drugo i treće mesto u mlađim kategorijama obezbeđene su robne nagrade, pehari i diplome, pa će tako prvoplasirane ekipe kući otići sa kompletom trenerki, drugoplasirane će biti nagrađene šortsom i majicom, dok je za trećeplasirane ekipe u sve tri kategorije nagrada majica za svakog člana ekipe.

Novina je da će ove godine biti održano i takmičenje u konkurenciji veterana, gde će nastupiti igrači rođeni 1983. godine i stariji. Za seniore su predviđene vredne novčane nagrade, pa će tako pobednička ekipa poneti ček na 50.000 dinara, drugo mesto donosi 25.000, dok će trećeplasirani tim turnira u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – K3“ za nagradu dobiti 15.000 dinara.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame