Fudbaleri zaječarskog Timoka 1919 sutra nastavljaju borbu za lidersku poziciju u Zoni „Istok“ i povratak u Srpsku ligu „Istok“. Na Gradskom stadinu u Zaječaru u goste im dolaze fudbaleri borske Slatine koji se nalaze na sredini tabele sa četiri osvojena boda.

Timok 1919 je minulog vikenda izgubio od Hajduk Veljka u Negotinu rezultatom 2:0 ali će taj meč verovatno biti registrovan 3:0 u korist zaječaraca zbog propusta negotinaca u administraciji, tačnije zbog specijalističkih lekarskih pregleda maloletnih igrača. U narednim danima saznaćemo da li će Komisija Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije uvažiti žalbu koji su podneli čelnici Timoka i da li će zaječarcima biti upisana još tri boda. U svakom slučaju važiće javne opomene koje su dodeljene na tom meču tako da će kapiten Aleksandar Jovanović sutra morati na tribine zbog drugog žutog odnosno crvenog kartona.

Šef stručnog štaba Timoka 1919, Miroslav Šinki Nikolić neizmerno veruje mladom golmanu Milanu Glišinu (2005), koji je letos došao iz zrenjaninskog Proletera, i kaže da neće biti nikakvih problema na golu protiv Slatine.

Utakmica 4. kola igra se u subotu od 16 sati. Glavni sudija meča biće Nikola Drašković iz Kruševca a pomoćnici će mu biti Živadin Nikolić iz Trstenika i Lazar Radić iz Paraćina. Ulaz je slobodan.

Izvor: temporadio

Reklame