Foto: Pixabay

Fudbaleri Timoka 1919 pobedili su danas na Kraljevici ekipu Lužnice i zadržali lidersku poziciju na tabeli Zone “Istok”.

Gosti iz Babušnice su pružili blag otpor razigranim zaječarcima tako da je pitanje pobednika rešeno još u prvom poluvremenu. U 2. minutu Nikola Trukić je načeo mrežu golmana gostiju Ilije Jovića a Rastko Nikolić je golovima u 20. i 44. minutu povećao prednost. Treba napomenuti da je glavni sudija na meču Slaviša Jakovljević iz Kruševca u 30. minutu poništio gol zaječarcima zbog navodnog ofsajda.

Početkom drugog dela igre Šef Stručnog štaba Timoka 1919, Miroslav Nikolić Šinki, je zamenio pet ključnih igrača a šansu su dobili Marko Ristić, Nikola Stanojević, Lazar Jeremić, Vladislav Marković i Metea Rangelov. Nakon samo pet minuta provedenih na terenu zbog povrede igru je napustio Lazar Jeremić i narednih pola sata zaječarci su igrali sa desetoricom.

U 75. minutu gosti iz Babušnice su uspeli da smanje prednost preko Nikole Vasića koji je pogodio mrežu golmana Lazara Dubljevića nakon neuspele ofsajd zamke. Do kraja utakmice i Matea Rangelov je morao van terena zbog povrede ali gosti iz Babušnice iako brojniji nisu uspeli da promene rezultat.

Izvor: temporadio

Reklame