VELIKI EKRAN, BESPREKORNU SLIKU, DOBAR ZVUK I DOVOLJNO SMART MOGUĆNOSTI UZ ODLIČAN KVALITET IZRADE, POVOLJNU CENU I GARANCIJU OD 7 GODINA PRUŽAJU VAM HISENSE DLED TELEVIZORI.

Jedan od najtežih izbora kada se odlučimo za kupovinu televizora je, koji model izabrati? Naravno da je bitan brend kao i veličina. Veće je bolje. A sa Hisense ste uvek na dobitku.

Izdvojeni DLED Hisense TV modeli sa vrhunskim 4K prikazom i velikim ekranima čija je dijagonala 50, odnosno 58 inča, sa izuzetno tankim okvirom i sa bezbroj mogućnosti je sve ono što vam je potrebno.

DOBIĆETE GARANCIJU U TRAJANJU OD 7 GODINA AKO KUPOVINU OBAVITE DO 31. JULA.

Hisense DLED televizor 58A7100F Smart 4K

Novi Hisense DLED 58A7100F Smart 4K televizori, zahvaljujući svojoj veličini od 58 inčaodnosno 147 cm pružiće vam osećaj kao da ste u bioskopu i na mestu događaja. Boje su besprekorne zahvaljujući rezoluciji od 3840 x 2160 px. Osvetljenost je 300 nita. Ekran je ravan sa odnosom stranica 16:9, a ugao vidljivosti 178 stepeni, kao i drugi nešto manji model. Daje kristalno jasan zvuk sa zvučnicima od 2 x 8 W. Šta god da pratite: utakmicu, film, koncert imaćete prijatan ambijent. Tu je i mogućnost Wi-Fi i Bluetooth povezivanja. Jednostavno ćete pristupiti raznim sadržajima poput: YouTube-a, Netflix-a i njima sličnim putem Smart TV funkcije i integrisanog WiFi-a. Možete reprodukovati brojne multimedijalne sadržaje na vašem televizoru zahvaljujući HDMI i USB ulazima.

Poleđina je izrađena od metala što daje dodatnu čvrstinu uređaju. Možete ga postaviti pomoću nožica na ravnu površinu ili na zid. Konektori se nalaze na poleđini: 3 x HDMI 2.0/2x USB 2.o, SAT / RF / 3.5 mm / optički izlaz, WiFi 802.11 / bluetooth /lan/cl.

Dinamička kontrola kontrasta je perfektna. Preciznost boja je savršena i izgledaju prirodno. Upravljanje je moguće sa daljinskim kao i putem mobilnog telefona i RemoteNow aplikacije koja nudi lak pristup programima.

Sa velikim Hisense TV uređajem nećete propustiti nijedan značajan trenutak i imaćete osećaj kao da se trenutno nalazite na tribinama. Moći ćete strastveno da navijate i uživate u zvucima slavlja.

Nešto manji Hisense DLED televizori H50U7QF Smart 4K mogu da se pohvale besprekornim kvalitetom i dizajnom. Njihova veličina je 50 inčaodnosno 127 cm. Ultra HD rezolucija je moćna, do 3840 x 2160 px. Zvuk je kristalno čist zahvaljujući Dolby zvučnoj tehnologiji. Sadržajima se jednostavno upravljanja sa funkcijom roditeljske kontrole. Ovi TV uređaji lepo izgledaju, montiraju se lako i veoma su stabilni. ULED ekran uspeva da prikaže neverovatnu preciznost boja u svom spektru. Nova generacija VIDAA operativnog sistema osigurava brz rad. Poseduju brojne aplikacije. Ovi modeli imaju dva zvučnika od 10 W koja daju dobar zvuk.

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite Hisense televizor po izuzetno pristupačnoj ceni. Tehnomedia20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

Reklame