ZAVIRITE U VIRTUELNU PRODAVNICU TEHNOMEDIE JEDNIM KLIKOM.

Virtuelna prodavnica stvarno postoji u realnom svetu i fizički izgleda kao i svako drugo prodajno mesto.

Došli ste umorni nakon napornog dana i nije vam ni do čega. Morate da obavite kupovinu i da se informišete o nekom uređaju, ali nemate snage da odete do prodavnice. Virtuelna prodavnica je rešenje.

U ovo vreme pandemije i nesigurnosti virtuelna prodavnica je dobar izbor. Jer svaki proizvod možete videti “fizički” kako izgleda i možete se informisati kao da ste u prodavnici. Sve radite iz fotelje i udobnosti doma ili gde god da ste.

Sve je vrlo jednostavno. Uzmete mobilni telefon, tablet, laptop ili računar i uđete na naš sajt i kliknete na 3D VIRTUAL TOUR.

Videćete ceo prostor. Vrata Tehnomedia virtualne prodavnice smo vam širom otvorili i možete da uđete i prošetate radnjom kada god poželite. Pogledajte celokupnu ponudu uređaja, aparata, dodatne opreme kao i u bilo kojoj našoj prodavnici.

Možete zaviriti u Tehnomedia virtuelni maloprpdajni objekat preko računara i bez izlaska iz kuće. Udobno se smestite i krenite da istražujete i birate željeni proizvod.

U Srbiji je online kupovina 80 odsto veća nego u istom periodu prošle godine, objavila je Narodna banka Srbije. 

Tehnomedia virtuelna prodavnica nudi potrošačima asortiman proizvoda koji se nalazi i u svim našim prodajnim mestima. Jednina razlika je što je ovaj način veoma udoban, jer ne morate da izlazite iz kuće i možete prošetati radnjom i birati proizvede pokretom “miša” i klikom.

Tehnomedia je među prvima u Srbiji potrošačima otvorila svoja digitalna vrata i omogućila i ovakav vid komforne kupovine. Nema potrebe da trošite svoje dragoceno vreme obilazeći prodavnice ili da se nervirate zbog gužve, na primer. Sve možete obaviti jednim “klikom”.

Radno vreme naše virtuelne prodavnice je 24 h.

TEHNOMEDIA, 20 GODINA DRUGAČIJI OD DRUGIH. PROVERITE.

 

Reklame