Reklame

Danas su u amfiteatru Fakulteta za menadžment u Zaječaru, svečano uručene diplome studentima osnovnih i master studija. Najbolji student ove generacije je Marina Jovanović koja je diplomirala na dva studijska programa sa prosečnom ocenom 10.

Danas je održan prvi deo dodele diploma, a drugi deo dodele diploma diplomiranim studentima iz prošle godine biće organizovan oktobra meseca.

Diplomcima Fakulteta za menadžment u Zaječaru danas je svečano uručio diplome profesor doktor Bojan Đorđević, čestitajući im na postignutom uspehu i poželevši im sreću u životu i radu.

„Od danas je zvanično naša akademska zajednica bogatija za više od stotinu strukovnih diplomiranih menadžera i diplomiranih master ekonomista. Uveren sam da će svi svršeni studenti stečeno znanje iskoristiti u svom radu, možda će neki od njih započeti svoj biznis i siguran sam da će im ovo znanje omogućiti napredak, kao i lični i profesionalni razvoj. Pred njima je i dalje učenje u životu i radu, jer uspeh u poslu i napredak u karijeri od sada zavisi samo od njih i od energije koju budu uložili“ kazao je on.

Diplomirane studente pozdravio je i zamenik gradonačelnika, dr Vladimir Videnović, koji je kazao da će GU Zaječar podržavati ovo ustanovu u skladu sa svojim mogućnostima.

Fakultet za menadžment je jedna visokoškolska ustanova u gradu koju će Gradska uprava uvek, u granicama svojih mogućnosti, podržavati. Isto važi i za vas koji ste iz Zaječara i ostajete ovde, vrata Gradske uprave su za vas uvek otvorena. Diploma je neki stečeni minimum osnovnog znanja. Da biste bili uspešni u svojoj struci, kategorija onih koji to žele, moraćete svakodnevno da nadograđujete svoje znanje posećivanjem simpozijuma i edukacijom. Nauka napreduje iz dana u dan i da biste bili uspešni morate to stalno da pratite“- kazao je on.

Najbolji student, sa najvećim prosekom ocena, je Marina Jovanović koja je završila dva studijska programa fakulteta, osnovne akademske studije Biznisa i menadžemnta i osnovne akademske studije Ekonomije na kojima je ostvarila prosečnu ocenu 10.

Reklame