Reklame

Sastankom u Gradskoj upravi u Zaječaru nastavljene su pripreme za predstojeći Kros RTS-a, koji će 8. oktobra biti održan na prostoru Vašarišta na Kraljevici. Prisustni su bili predstavnici Školske uprave, Zdravstvenog centra Zaječar, Policijske uprave, gradskih javnih preduzeća, Pozorišta-Centra za kulturu „Zoran Radmilović“, Crvenog krsta i Komunalne policije, kojima su predočeni zadaci i obaveze, kako bi sve bilo spremno za početak takmičenja, piše Glassporta.rs.

Sastanak je otvorio Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara, koji je istakao da se Zaječar nebrojeno puta pokazao kao odličan domaćin i organizator, a kao višestruki pobednik ovog najmasovnijeg sportskog takmičenja na Balkanu, ima i obavezu više da sve protekne u najboljem redu.

Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara, koji je tehnički organizator i ovogodišnjeg Krosa RTS-a, poručio je da je grad na Timoku visoko postavio lestvicu u organizaciji ove prestižne nacionalne i međunarodne manifestacije, koja je 32. put na programu u našoj zemlji.

„Kao osmostruki pobednici Kros serije RTS-a, uvek stremimo ka najvišim ciljevima. Najavljeni vremenski uslovi nam idu na ruku, tako da očekujemo veliki broj mališana iz svih zaječarskih osnovnih i srednjih škola, Predškolske ustanove „Đulići“, ali i škola iz okruženja“, istakao je Božinović.

Propozicije i satnica takmičenja biće prezentovani na Konferenciji za medije, koja će biti održana u maloj sali Gradske uprave grada Zaječara u petak 7. oktobra sa početkom u 14 sati.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame