INDESIT UGRADNE RERNE I PLOČE SU IZUZETNOG KVALITETA. ZBOG FLEKSIBILNOSTI I PRAKTIČNOSTI SU SAVRŠEN IZBOR.

Najukusnije obroke pripremićete zahvaljujući Indesit ugradnim rernama i pločama. Jednostavno se ugrađuju u kuhinjski element tako da će vam sve biti na dohvat ruke dok će njihove moderne tehnologije i mnoge opcije poboljšati funkcionalnost a obroke ćete lakše pripremati. Svi Indesit uređaji imaju 5 godina garancije, uz obavezno registraciju na http://www.elpromotion.eu/rs. Osećajte se sigurno uz Indesit uređaje.

Indesit ugradne rerne su multifunkcionalne i lepe a pripremanje hrane sa njima je jednostavno. Ovi modeli su u inox boji tako da će vaša kuhinja sa Indesitom izgledati veoma elegantno. Zapremina ovih nezavisnih rerni je 71 l i dovoljno su prostrane. Njihove moderne funkcije olakašat će vam svakodnevno kuvanje. Funkcija „Više nivoa (Cook 3) vam omogućava istovremeno pripremanje raznih jela, na primer možete ribu i povrće, na različite police. Izvadite posudu za koju je potrebno kraće vreme kuvanja i ostavite u rerni ono što zahteva duže vreme kuvanja. Eko termoventilacija sprečava prekomerno sušenje hrane blagom, intervalnom cirkulacijom vazduha za pečenje mesa na primer. OKRENI & KUVAJ (Turn & Cook) je funkcija koja automatski bira idealnu temperatura i vreme pečenja za čitav niz recepata uključujući meso, ribu, testenine, kolače i povrće. Ovi uređaji ne olakšavaju samo svakodnevno kuvanje nego i čišćenje. Funkcija Click&Clean omogućava vam brzo i jednostavno uklanjanje staklenih panela iz vrata i njihovo čišćenje.

Predlažemo vam 3 Indesit modela rerni.

Indesit ugradna rerna IFW 6841 JH IX je energetskog razreda A+, sa 9 funkcija pečenja. Širina i visina rerne je 59,5 cm, a dubina 55 cm.

Model koji nosi oznaku IFW 6544 IX je sa mehaničkim komandama. Rerna ima LCD display, 8 funkcija pečenja, ventilator, 3 stakla. Širina i visina su 59.5, a dubina 55 cm. Jačina grejača 2900 W, a Grill-a 1800 W.

Model IFW 6834 IX je energetskog razreda A i sa vrstom dugmeta protruding, mehaničkom kontrolom i analognim timer-om. Ima 2 pleha za pečenje. Vrata poseduju 2 stakla. Visina i širina ove rerne je 59,5 cm, a dubina 55,1 cm.

Indesit ugradne ploče jednostavno se ugrađuju u udublje u radnom delu kuhinje ili u nekom odvojenom a zajedno sa Indesit ugradnom rernom ovo je idealna kombinacija dizajna i funkcionalnosti. Indesit staklokeramičke ploče za kuvanje odlikuje staklena površina koja propušta infracrveno zračenje i tako toplotu provodi do posuda za kuvanje. Ravnomerno se zagreva sve što se od posuda nalazi na ploči. Ne treba vam posebno posuđe, šerpe, džezve ili tiganji. Ploče se kontroliraju dodirom, imaju ugrađeni indikator preostale toplote te različite dimenzije zona kuvanja – za posuđe različitih veličina.

 Predlažemo vam ispod 3 Indesit modela ploča.  

Indesit ugradna ploča RI 161 C je od keramičkog stakla. Kontrola je na dodir (Touch control), sa 4 električna panela, ukupne snage 6 200 W, sa timer-om, indikatorom preostale toplote i child lock-om. Visina je 4,6 cm, širina 58 a dužina 51.

Kuvajte bezbedno na staklokeramičkoj Indesit ugradnoj ploči. Način upravljanja na ovim nezavisnim pločama je senzorsko. Poseduju neverovatno pouzdanu i preciznu kontrolu temperature.

Model sa oznakom RI 260 C je staklokeramička nezavisna ugradna ploča, ima indikator preostale toplote, sa 1 dvostukom zonom za kuvanje, 4 grejne zone, poziciju kontrolne ploče napred desno, Child lock. Visina je 46 cm, širina 58 cm, a dubina 51 cm.

Indesit RI261Xje savremenog dizajna sa inox okvirom i uklopiće se u svaki dom. Ima 4 električna panela, ploču od keramičkog stakla, sigurnosni mehanizam, child lock. Visina je 4,6, širina 58 a dužina 51 cm.

Odlične Indesit ugradne rerne i ploče po neverovatno povoljnim cenama možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama. Krajnje je vreme da opremite svoju kuhinju uređajima ovog brenda bićete prezadovoljni a besprekorno će vas služiti godinama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Pogledajte modele Indesit rerni i ploča.

Reklame