Danas su Zaječar posetili Saša Radulović, Hana Adrović i Jovana Stojković ispred Suverenista, i sa Trga u Zaječaru su poručili da oni nisu za ulazak Srbije u Evropsku uniju, i i da je jedini lek da Srbija bude suverena država.

Dr Jovana Stojković, ispred pokreta „Živim za Srbiju“ kazala je u Zaječaru da jedini lek za Srbija da bude suverena država, i da političari koje građani odaberu rade u njihovom interesu interesu.

„Mi imamo neke zaposlenike koje mi plaćamo, a koji rade u stranom interesu. Političari koje odaberete treba da rade u vašem interesu, i da da političari koje odaberete dođu i pitaju vas, šta vi mislite o nečemu, a ne nevladinu organizaciju“, poručila je Jovana Stojković.

Potpredsednica stranke Dosta je bilo, Hana Adrović, kazala je da Suverenisti nisu za to da Srbija uđe u Evropsku uniju.

„Da li mislite da Srbija ide u dobrom pravcu ako ljudi iz nje odlaze? Ja ne mislim tako, Mi ne mislimo da Srbija ide u dobrom pravcu dokle god je to parola kojom se pridružujemo Evropskoj uniji. Suverenisti nisu za ulazak Srbije u Evropsku uniju“, poručila je ona.

Lider pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović kazao je danas u gradu na Timoku da naša deca beže iz zemlje i da Srbija bukvalno nestaje pred našim očima.

„Čovek po čovek, porodica po porodica, dok nas ovde više ne bude bilo. I to bežanje iz zemlje je jedina i najbolja ocena vlasti. Jer kada vlast dobro radi posao i uređuje Srbiju, onda je život ovde dobar i deca ne beže iz zemlje. A deca beže, iz zemlje već preko dvadeset godina. Ovo znači da vlast ne radi dobar posao“, poručio je Radulović.

Nakon Zaječara, Suverenisti su otišli za Bor, gde su takođe održali predizborni skup i razgovor sa građanima.

Reklame