STOP SHOP Zaječar ritejl park, austrijske kompanije IMMOFINANZ, od 25. do 27. marta obeležiće početak rada u novom odelu uz bogatu ponudu domaćih i svetskih brendova, sjajnu zabavu i raznovrsni program za posetioce.

Tokom vikenda, od 25. do 27. marta, ne propustite popuste u brojnim radnjama popularnih brendova, a u pauzi kupovine uživajte u muzičkom programu i nastupu DJ-a. STOP SHOP je pripremio i zanimljive poklone i dodatna iznenađenja. Posetioci koji se fotografišu u ritejl parku u novoj garderobi koju su tamo kupili mogu da učestvuju na Instagram konkursu „Moje novo odelo“, a žiri će obradovati tri najinteresantnije kombinacije vaučerom za kupovinu u ritejl parku u iznosu 3.000 RSD.

Najhrabrije čeka popularni izazov penjanja na veštačku stenu, a o njihovoj bezbednosti će se brinuti tim profesionalaca u skladu sa svim zaštitnim merama. Posetioci koji su aktivni na društvenim mrežama mogu poslati fotografije sa penjanja na Facebook nalog ritejl parka i tako konkurisati za zanimljive poklone. Mališane će tokom tog vikenda zabavljati klovnovi sa balonima. Tu su i sportske aktivnosti i kreativne radionice na kojima će najmlađi kroz igru učiti o timskom duhu i disciplini.

Takođe, STOP SHOP Zaječar je povodom otvaranja organizovao zanimljiv konkurs pod nazivom „Oživi STOP SHOP maskotu“ na Facebooku koji traje do 31.marta. Stručni žiri će potom izabrati najkreativniji crtež i ime za maskotu ovog ritejl parka, a autora čeka nagrada u vrednosti od 500 evra.

Za više informacija i detalja pratite naše društvene mreže Facebook i Instagram.

Čekamo vas u novom odelu u STOP SHOP-u Zaječar.

Reklame