foto:pixabay

Početak vikenda sa prvim popodnevnim satima doneće pojačan saobraćaj i veći broj vozila, prvo na izlazima iz gradova, a potom na glavnim putnim pravcima i onima koji vode ka vikend-naseljima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5.15 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se 10 sati, na Batrovcima i Horgošu sedam, na Kelebiji šest, a na graničnom prelazu Sremska Rača pet sati.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, od danas u 10 časova do 15. juna u 10 časova, izvodiće se radovi na rehabilitaciji mosta u petlji Ćuprija, ka Nišu, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka i izlaz ka parkiralištu kod hotela IN, saopštilo je danas JP „Putevi Srbije“.

Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Od petlje Lasta do petlje T6, u oba smera, večeras od 22 časa do ujutro u 5 sati, biće izvođeni radovi na čišćenju ivičnih traka, u pokretu, uz zatvaranje preticajne saobraćajne trake u zoni radova.

Izvor: RTV

Reklame