foto:pixabay

Prema informacijama AMSS-a, vozače danas očekuju suvi ili mestimično vlažni kolovozi zbog povremene kiše koju meteorolozi najavljuju za danas.

Jutros je u Srbiji osvanulo sveže jutro, a u mnogim mestima je padala i kiša. Metoerolozi kažu povremeno će padati čitavog dana, stoga budite oprezni za volanom.

Prema informacijama AMSS-a, vozače danas očekuju suvi ili mestimično vlažni kolovozi. Takođe, zbog promenljivih vremenskih prilika mogući su odroni na putevima koji prolaze kroz klisure i useke.

Saobraćaj je van gradova i većih naseljenih mesta umerenog inteziteta i za sada se odvija beza većih zastoja i vanrednih obustava, sem na deonicama gde su radovi u toku.

Inače, prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na teretnim terminalima graničnih prelaza vozila se jutros zadržavaju najduže na prelazu Batrovci, na izlazu, i to osam sati, dok na prelazu Bogojevo čekaju sedam sati.

Na prelazima Horgoš i Šid kamioni čekaju po 60 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Izvor: 24sedam

Reklame