Reklame

Na današnjoj konferenciji za medije GrO SSP u Zaječaru, pozvali su sve građane Zaječara da podignu glas protiv samovolje jednog čoveka. Oni kažu da je to reč o Nikoli Šarčeviću, produženoj ruci Boška Ničića. Takođe traže odgovor na pitanje ko je odgovoran za paljenje deponije u Halovu.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde poziva sve građane Zaječara da podignu svoj glas protiv samovolje jednog čoveka.

„Nikola Šarčević kao produžena ruka Boška Ničića, bahato i bezobzirno otpušta radnike sa posla, iako su sudski postupci još uvek u toku. Molimo sve opozicione stranke da traže hitnu sednicu skupštine Grada i momentalni prekid ove anarhije“.kazao je Zoran Mančić.

Iz SSP-a takođe traže odgovor na pitanje ko je odgovoran za paljenje deponije u Halovu.

Zoran Mančić postavio je nadležnima i sledeća pitanja:

  • Kakav je odnos između Željka Ristića advokata iz Beograda i Delta Agrara?
  • Ko je dozvolio iz Fitosanitarne inspekcije sadnju jabuka sorte Rosy Glow na površini od 12,3 hektara u okolini fabrike vode, kada se zna da je to prva zona sanitarne zaštite?
  • Kakav je odnos JKP Vodovod Zaječar i privatne firme “Brana Komerc“ Kruševac? Podsećamo građane da se u ovoj firmi vrši popravka vozila JKP Vodovod na način da se besomučno troši novac pod veoma sumnjivim okolnostima.
  • Tražimo od nadležnih inspekcija hitnu proveru ovih navoda:

-Opravka Opel Vektra procenjene vrednosti 140.000,00 dinara za iznos od 295.000,00 dinara

-Fiat Panda remont menjača za 145.000,00 dinara

-Kamion remont za preko 2.000.000,00 dinara

  • Pitamo Gradsko Veće zašto tolerišu očigledan javašluk u JKP Vodovod?

Na kraju su iz SSP-a kazali da obaveštavaju javnost da se namerno ovo preduzeće uvodi u bankrot. Trošenje para nenamenski je svesno i sa ciljem gašenja ili prodaje ovog JKP. Dug ovog preduzeća je već 38% vrednosti firme što je kriminalna istina, kazao je Zoran Mančin na današnjoj konferenciji za medije.

Reklame