Reklame

Nema domaćinstva, nema opštine i nema države ukoliko se odluke donose samo jednom glavom ili bezglavo.

 

Gradski odbor Stranke slobode i pravde uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Dokaze za našu tezu da ovom zemljom vlada jedan čovek pružio nam je Aleksandar Vučić u proteklih nekoliko dana! Boško Ničić, regionalni poverenik SNSa, je morao na isti način kao i njegov koalicioni partner Ivica Dačić,u samo par dana da menja svoje odluke pred lokalnim i republičkim parlamentom.

Preko 180 narodnih poslanika i preko 25 lokalnih odbornika su ćutke kao mala deca dizali svoje ruke onako kako je veliki „otac nacije“ naređivao.Ta glasačka mašinerija bez imalo ljudskog dostojanstva i morala, nastavila je da ponizno sluša sve što joj se naredi sa jednog „vrha“.

Nije ni čudo što nam je država sa 15 milijardi duga 2012. godine stigla do strašnih 30 milijardi evra danas. Pad životnog standarda,sve manja potrošačka korpa, poskupljenje osnovnih životnih namirnica, pad EPSa i nemarnost svih komunalnih službi su rezultat ove i ovakve politike. Nema domaćinstva, nema opštine i nema države ukoliko se odluke donose jednom glavom ili bezglavo. Srbiju trenutno vode slepi poslušnici, karijeristi, kriminalci i lopovi. To je nažalost, posledica činjenice,da je narod izbegavao da izađe na izbore i glasa. Takve stvari se dese kada imate jednopartijsku i jednoumnu Skupštinu.
Borba koju vodi SSP sa svojim koalicionim partnerima je veoma teška i iziskuje ogromne žrtve svakog pojedinca.

Ovih dana je i predsednik GrO SSPa u Zaječaru ostao bez posla, kao posledica svog političkog angažmana. Članovi odbora i njihove porodice svakodnevno doživljavaju neprijatnosti i na radnom mestu i na ulici.

U Boru je član SSPa pretučen do te mere da je završio sa slomljenom nogom i povredama na unutrašnjim organima.Pa ipak borba se nastavlja. Ovo je velika prilika da vratimo društvo u jedan zdrav i normalan kolosek.
Svakodnevno,GrO SSP Zaječar, ukazuje na katastrofalnu situaciju u JKP Vodovod u našem gradu. Nikola Šarčević samozvani vd direktor je ovih dana počeo da dobija kazne za svoje nesavesno i pogrešno vođenje preduzeća. Na žalost njegovu bahatost platiće indirektno i građani.Ova firma je po nekim saznanjima morala da plati 500 000,00 dinara na ime sudskih troškova advokatu iz Beograda. Pitamo se dokle će trajati samovolja Boška Ničića I uporno insistiranje na očuvanju ovakvog kadra.
Gradom se ovih dana prenose informacije o enormnom bogatstvu sadašnjeg Gradonačelnika. Ovaj večiti „podstanar“ je izgleda rešio svoje stambeno pitanje u luksuzno opremljenoj vili na Lubničkom brdu kraj Zaječara. Koliko se da videti nije mnogo ni trebalo da svoj prethodno „uništeni“ automobil zameni još kvalitetnijim. Ostalo je da se posle pada sa vlasti vidi i poreklo njegove I imovine njegovih privatnih i poslovnih prijatelja. Nadamo se da će građani prvom prilikom omogućiti da ih smenom sa vlasti pozovemo na odgovornost za sva nepočinstva urađena u proteklih 10 godina.
Na kraju želimo da se osvrnemo i na komentare o navodnim pregovorima pojedinih lokalnih lidera sa predsednikom naše stranke. Svim dobročiniteljima želimo da poručimo sledeće:
GrO SSP u Zaječaru je konstituisao svoje organe i kao takav ima svoje mesto u stranci. U njemu rade i dva člana glavnog odbora I kandidat za zajedničku listu na sledećim izborima ispred Ujedinjene opozicije Srbije. Odbor sprovodi politiku predsedništva i Glavnog odbora I tako će ostati a sve u interesu građana Zaječara. Nikakvi pregovori i razgovori mimo odluka našeg Gradskog odbora neće biti. Garant tome je i poruka predsednika naše stranke koji je na sve te komentare kratko uzvratio: MI NISMO SNS!
DO POBEDE!