Foto: Glassporta.rs

Spuštena je zavesa na šesti po redu turnir “Dođi na basket” na terenu u naselju “Ključ”, a najvredniju nagradu kući su poneli ponovo igrači ekipe Cvećara “Bonsai”, koji su odbranili titulu u konkurenciji seniora. „Cvećara Bonsai” je na dominantan način u finalu nadigrala ekipu „Južni vetar” iz Aleksinca rezultatom 31:12 i tako osvojila nagradu u iznosu od 50.000 dinara, dok su Aleksinčani kući odneli duplo manje novca. Treće mesto i nagrada od 15.000 dinara pripala je „Auto-školi Stop” iz Zaječara, koja je u duelu poraženih polufinalista slavila protiv ekipe “IIBC” sa 16:9, piše Glassporta.rs.

Organizatori turnira bili su omladina Kotlujevca i Sportski savez grada Zaječara, uz pokroviteljstvo lokalne samouprave. Evo i svih rezultata u najstarijoj uzrasnoj kategoriji:

Seniori 1/2:
Cvećara Bonsai 11:8 AŠ “Stop”
“IIBC” 14:15 Južni vetar

Seniori 3 mesto:
“IIBC” 9:16 AŠ “Stop”

Seniori finale:
Cvećara Bonsai 31:12 Južni vetar

Što se takmičenja u šutiranju trojki tiče, najbolji je bio Petar Vidanović, trener Košarkaškog kluba Mladost, dok je najkorisniji igrač turnira (MVP) Đorđe Đokić iz redova pobedničke ekipe.

Kod kadeta najbolji su bili igrači Ribarnice “Sirena”, koji su u finalu slavili protiv Cvećare “Bonsai” sa 7:2 i na taj način osvojili 20.000 dinara, dok su finalisti teren napustili bogatiji za 10.000 dinara. Trećeplasirana ekipa “Pino” za nagradu je dobila nagradu u iznosu od 5.000 dinara. Petar Đorđević poneo je titulu MVP-a, a kao nagradu od sponzora „Tehnomedie” dobio je i gejming tastaturu.

Kod najmlađih učesnika turnira u kategoriji pionira, prvo mesto osvojila je ekipa “Superior 4”, drugo mesto pripalo je ekipi “Maksimalno”, dok su treće mesto zauzeli članovi ekipe “Taxy Sweet”.

Veliku pažnju izazvao je i PES turnir u organizaciji kompanije Tehnomedia.

Organizator takmičenja u virtuelnom igranju fudbala, kompanija „Tehnomedia” je obezbedila i vredne nagrade za najbolje učesnike. Prva nagrada otišla je Darku Tošiću, LED televizoru od 32 inča, “hoverboard” za drugom mesto osvojio je Miloš Nikolić, a treća nagrada gejming tastatura pripala je Vladici Marinkoviću.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame