Reklame

U sali Narodnog pozorišta Timočke krajine „Centar za kulturu Zoran Radmilović“ danas je sednica Skupštine grada Zaječara, osma po redu. Odbornici su usvojili odluku o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Gradske izborne komisije grada Zaječara u stalnom sastavu. Takođe, usvojena je odluka o određivanju mrtvozornika grada Zaječara.

Odbornici su danas većinom glasova izglasali predlog odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Gradske izborne komisije grada Zaječara u stalnom sastavu.

Takođe, većinom glasova izglasan je i predlog rešenja o izmeni Rešenja o određivanju mrtvozornika grada Zaječara.

Marko Minić izabran je za novog-starog predsednika, a Nenad Dinulović če obavljati posao sekretara, koji je i do sada obavljao.

Za članove komisije izabrani su Ana Ničić, Saša Stojanović, Dušan Radosavljević, Vesna Bujić, Oliver Stanojević i Petar Bađević. Za zamenike članove izabrani su: Tanja Rangelov, Vlastimir Stanković, Ivana Perić, Predrag Stanković, Mirjana Raščanin i Miladin Krstić.

Odbornik Dejan Krstić, je prilikom rasprave o predlogu odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Gradske izborne komisije grada Zaječara u stalnom sastavu, istakao da se nikome ne daje poverenje za neki posao, ako se pre toga ne sagleda kako je on taj ili sličan posao obavljao, i obrazložio svoju odluku da ne glasa za ovaj predlog.

Reklame