Dr Nenad Ristović, foto: Glas Zaječara
Reklame

Prvi Osnovni sud u Beogradu oglasio se mesno nenadležnim za vođenje krivičnog postupka u predmetu K.br. 416/2021 protiv okrivljenog Dr Nenada Ristovića. Sporni tekst objavljen na portalu „Glas Zaječara“.

 

Saša Mirković podneo je tužbu protiv Dr Nenada Ristovića, a povodom teksta objavljenog na portalu „Glas Zaječara“ dana 18.02.2021. godine.

Sporni tekst „Potpise predala lista „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“: Nema saradnje ni sa kim koji je u prethodnih 20 godina zajedno sa Boškom Ničićem i Sašom Mirkovićem rušio i razarao Zaječar“ bio je povod da Saša Mirković podnese, preko svog punomoćnika advokata Nataše Tošić podnese tužbu kojom optuženom Dr Nenadu Ristoviću stavlja na terer izvršenje krivičnog dela uvreda.

Prvi Osnovni sud u Beogradu oglasio se mesno nenadležnim za vođenje krivičnog postupka u predmetu K.br. 416/2021 protiv okrivljenog Dr Nenada Ristovića, a po pravnosnažnosti rešenja koje je doneo sud u Beogradu spisi predmeta biće upućeni Osnovnom sudu u Zaječaru kao stvarno i mesno nadležnom sudu.

 

 

Reklame