Reklame

Zbog Dana državnosti i ponedeljak 17. februar je neradni dan. Zdravstvene službe i javna komunalna preduzeća organizovala su dežurstva tokom praznika.

Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece, zbog praznika, radiće danas od 9 do 17 sati u prostorijama zdravstvene zaštite predškolske dece, u prizemlju Doma zdravlja. U toku praznika, Opšta medicina u Domu zdravlja, Ambulanta I u centru grada i Ambulanta u Kotlujevcu, radiće od 9 do 17 sati. Stomatološka ambulanta u okviru Doma zdravlja dežuraće tokom praznika od 9 do 13 sati.

Javno komunalno-stambeno preduzeće „Zaječar“ zbog praznovanja Dana državnosti danas je  za korisnike svojih usluga, organizovalo dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji i uslugama grejanja u zgradama.

Potrebne brojeve telefona za rešavanje hitnih intervencija možete dobiti pozivom na broj 422-158, ili uvidom u dnevni raspored koji je izložen na ulazu Javno komunalno-stambenog preduzeća „Zaječar“.

Zbog državnog praznika danas neće raditi ni blagajna JKP-a „Vodovod“. Iz ovog preduzeća napominju da se korisnici za prijavu kvarova mogu obratiti dežurnoj službi na telefone 422-041; 423-041 i 0800 019 001.

Reklame