Mia
Reklame

Na današnjem protestnom okupljanju građana kod motela „Balašević“ većina vozača je mirno sačekala kraj blokade. Manja grupica vozača je neprestano sirenama iskazivala nezadovoljstvo.

 

Blokada magistralnog puta Zaječar – Paraćin na deonici kod motela „Balašević“ protekla je u fer i korektnom duhu.

Većina vozača koje je privremena obustava saobraćaja primorala da se na sat vremena neplanirano zaustave mirno je i strpljivo sačekala kraj protesta.

Razume se, bilo je vozača koji su negodovali zbog zastoja, jer su bili u žurbi  ali svoje nezadovoljstvo iskazali su mirno i pristojno.

Na jednoj strani blokade, onoj u kojoj su se našla vozila koja su se kretala iz pravca Zaječara ka Paraćinu našlo se par vozila koja su bila glasnija od svih ostalih vozila koja su se našla u blokadi.

Igrom slučaja, ili naprotiv namerno, par vozila bilo je glasnije od svih ostalih u koloni

Igrom slučaja, ili baš naprotiv sa predumišljajem i namerom, na tom kraju blokade našla su se vozila sa simpatizerima i aktivistima Srpske napredne stranke iz Zaječara. Među nama poznatim licima ugledali smo i Milana Stankovića, predsednika Gradskog odbora SNS u Zaječaru.

Među nezadovovoljnim putnicima našao se Milan Stanković, predsednik GO SNS

Kada je uočio da ga fotografišemo, Stanković je žurno navukao kapuljaču i pomerio se u stranu.

Milan Stanković predsednik GO SNS Zaječar našao se na čelu jedne od kolona blokiranih vozila – namerno ili igrom slučaja?

Na osnovu gotovo neprekidnog signaliziranja sirenama svako bi zaključio da je reč o veoma nezadovoljnim putnicima koji samo što pre žele da nastave putovanje ka Paraćinu.

Međutim, po završetku blokade, ova najglasnija vozila kao po komandi okrenula su se i krenula put Zaječara.

 

Da li su se simpatizeri SNS-a zaista tu našli pukom igrom slučaja, ili sa namerom da sirenama „pale vatru“ i provociraju ostale vozače i učesnike skupa – zaključite sami.