Reklame

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine preduzeća Zaječar promet, piše eKapija. Sredinom decembra gradonačelnik Zaječara kazao je gostujući na Magnum radiju, da je zemljište Zaječar prometa kupila kompanija MOL i da će na tom mestu izgraditi pumpu, a da će biti izgrađen i restoran KFC.

Imovina je podeljena u tri celine, a celinu jedan čini zgrada poslovnih usluga u Zaječaru površine 334 m2, čija je početna cena 2.900.552 dinara.

Celinu broj dva čini stovarište Tehnočelik u Zaječaru, koje obuhvata više poslovnih objekata: objekat trgovine, magacin i poslovni prostor. Na prodaju je i kancelarijska oprema i inventar, a početna cena je 8.746.563 dinara.

Celina broj tri obuhvata pomoćni montažni objekat u selu Halovo, površine 135 m2, čija je početna cena 519.236 dinara.

Javno nadmetanje održaće se 10. septembra 2020. godine, a više o tenderu pogledajte OVDE.

Imajući u vidu ranije najavljene investicije, gradonačelnika Zaječara upitali smo da li najavljena prodaja imovina ima veze sa otvaranjem MOL pumpe i lanca restorana KFC-a, ali  se gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, tim povodom nije oglasio tako da ostaje nejasno da li postoji veza između najavljene investicije i prodaje imovine Zaječar prometa.

Podsećamo, 13. decembra 2019. godine gostujući na Magnum radiju, gradonačelnik Zaječara kazao je da su predstavnici kompanije MOL, koja je kupila zemljište bivšeg  „Zaječar prometa“ u Čupićevoj ulici, posetili  Zaječar i prilikom susreta sa njim potvrdili da će otvoriti savremenu benzinsku stanicu na toj lokaciji, i lanac restorana KFC.