Reklame

Putem društvenih mreža predstavnici opozicije i aktivisti izveštavaju o posetama pripadnika policije. Pripadnici policije posetili su i odbornike opozicije u Zaječaru.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prema tvrdnjama predstavnika opozicije iz svih krajeva Srbije, od ranih jutarnjih časova obilaze i upozoravaju građane, predstavnike opozicije i aktiviste da je blokiranje saobraćajnica kažnjivo po zakonu, kao i održavanje neprijavljenih skupova.

Kako saznaje portal „Glaa Zaječara“ pripadnici Policijske uprave Zaječar obišli su odbornike Draganu Rašić i Miloša Stojadinovića i kako saznajemo, uputili upozorenje za ponašanje i odgovornost na predstojećem skupu.

Putem društvene mreže „Tviter“ objavljen je i video snimak pripadnika Ministastva unutrašnjih poslova koji su jutros posetili više građana i upozorili ih na odgovornost i ponašanje povodom najavljenih skupova.

Podsećamo, u Timočkoj  krajini najavljeno je nekoliko lokacija gde će se održati mirni protesti. Jedna od lokacija gde će se građani okupiti je magistralni put Zaječar – Paraćin kod motela „Balašević“.