Foto: Zajecaronline

„Dragi prijatelji i humanitarci, Želimo izraziti duboku zahvalnost i ogromnu radost zbog uspeha naše nedavne humanitarne akcije za Nenada Cirića. Zahvaljujući vašoj nesebičnoj podršci, uspeli smo prikupiti dovoljno sredstava kako bismo omogućili Nenadu da otputuje u Rusiju i pristupi medicinskom tretmanu koji mu je preko potreban“, napisao je Zaječarac Davor, poruku roditelja Nenada Čirića, na svom fejsbuk profilu.

U poruci se kaće da velikodušnost i briga su prava inspiracija. Zajedno smo pokazali snagu zajedništva i ljubaznosti, i dokazali da zajedno možemo promeniti živote. Nenad se oseća duboko dirnut vašom podrškom i obećava da će se boriti svim srcem kako bi se što pre oporavio.

„Nenad je sada spreman za svoje putovanje u Rusiju, gde će primiti tretman koji će mu omogućiti bolji život i nadamo se brz oporavak. Vaša podrška je napravila stvarnu razliku, i to ne samo u Nenadovom životu, već i u srcima svih nas koji smo učestvovali u ovoj humanitarnoj misiji. Hvala vam još jednom na vašoj velikodušnosti, saosećanju i solidarnosti. Bez vas, ova akcija ne bi bila moguća. Nenad i njegova porodica su vam beskrajno zahvalni, i obećavamo da ćemo vas redovno obaveštavati o njegovom napretku. Naš odlazak u Rusiju je zakazan za 11. novembar. Hvala vam na tome što ste pomogli da se napiše nova priča nade i oporavka. Vaša dobrota će zauvek ostati urezana u sećanjima Nenada i svih nas. Najlepše hvala i neka vas prati sreća“, S poštovanjem, Porodica Ćirić, stoji u potpisu.

Reklame