Navijače širom sveta prilično hvata fudbalska groznica. Uzbudljiva sezona se približava kraju, a sportska kladionica Meridian se potrudila da vernim igračima priredi jednako uzbudljivo takmičenje!

Fudbalske lige širom Evrope, kao i elitna takmičenja – Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencija ušle su u samu završnicu, što znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl!

I zato vas na mestu najbolje zabave, ovog maja očekuju izuzetno vredne nagrade!

Kao što smo već rekli, fokus je na fudbalu i zato – ako odigrate tiket koji sadrži barem jedan meč TOP LIGA (Serija A, Premijer liga, Bundesliga, LaLiga, Liga 1), Lige šampiona, Lige Evrope ili Lige konferencija – automatski se kvalifikujete za sjajne nagrade!

iPhone 14 PRO, Samsung S23, električni trotinet i mnogo bonusa mogu biti vaši uz samo malo fudbalskog znanja i sreće! Od ovoga teško da može bolje…

Bitno je da naglasimo da je takmičenje aktivno do kraja maja, potrebno je samo da odigrate tiket sa parom iz ovih liga pod sledećim uslovima:

– minimalna uplata po tiketu je 100 RSD

– minimalna kvota po događaju na tiketima koji učestvuju u promociji je 1.30

– minimalan broj parova na tiketu je 3

– u promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi

Pravila su veoma jednostavna, zar ne, a šta je sa sistemom bodovanja?

Takođe je jednostavan i pregledan:

– za svaki dobitan tiket sa minimalnom uplatom od 100 RSD igrači dobijaju 10 poena

– za svaki nedobitan tiket sa minimalnom uplatom od 100 RSD igrači dobijaju 5 poena.

Rang lista sa 10 igrača koji imaju najviše poena će se ažurirati na dnevnom nivou (ponedeljkom se ažurira za subotu i nedelju), a dobitnici će biti proglašeni 1. juna.

Da vam zagolicamo maštu još više, u igri su sjajne nagrade i to:

  1. mesto – iPhone 14 PRO + 30.000 RSD bonusa
  2. mesto – Samsung S23 + 20.000 RSD bonusa
  3. mesto – električni trotinet + 20.000 RSD bonusa
  4. za sve ostale učesnike obebeđeni su dodatni bonusi, a rangiranje pogledajte OVDE.

Dakle, poruka je jasna – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD za sport i 1.000 RSD za slot klađenje, a onda se upustite u ovu sjajnu fudbalsku avanturu, iskoristite Meridianov OGROMAN nagradni fond i osvojite sjajne nagrade!

Reklame