Reklame

Naš sugrađanin ukazao je problem na raskrsnici ulica Crvene Armije i Avnojske, gde prema njegovim fotografijama i rečima, postoji oštećenje na rešetkama za odvod atmosferskih voda. Prema njegovim regima, postoji opasnost i za automobile, ali i za građane.

Putem aplikacije „Prijavi problem“ naš sugrađanin poslao nam je fotografije sa raskrsnice ulica Crvene armije i ulice Avnojske. Prema njegovim rečima postoji opasnost za vozače ali i za pešake.

„Na raskrsnici ulica Crvene armije i ulice Avnojske već mesecima unazad postoji oštećenje na rešetkama za odvod atmosferskih voda. Pored postojećeg, ovih dana se pojavilo novo oštećenje. Ako zanemarimo činjenicu da postoji mogućnost da se ošteti automobil, motor ili biciklista, tokom prethodnog dana moje maloletno dete je pukom srećom izbeglo težu povredu, ali zadobila je poderotine i modrice kada je nesmotreno potrčala tom ulicom. Samo je pitanje kada će neko teže nastradati i podneti tužbu protiv grada Zaječara za naknadu materijalne i nematerijalne štete, a o čemu i ja razmišljam nakon povreda moje ćerkice“. istakao je on.

Redakcija portala Glas Zaječara kontaktirala je Komunalnu miliciju iz koje nam je rečeno da će obavestiti nadležne službe.