Sokak čeka bolje dane, foto: Glas Zaječara
Reklame

Sokak koji spaja Njegoševu i uliicu Koste Kostadinovića Čauša čeka na uređenje. Sa prvom malo jačom kišom pretvara se u kaljugu kojom svakodnevno prolaze mnogi Zaječarci.

 

Ovim sokakom, koji se nalazi tik uz obdanište, svakodnevno prolaze mnogi Zaječarci – kako tokom dana, tako i u kasnijim satima, kada je prolaz dodatno otežan činjenicom da osvetljenja nema.

Nažalost, sokak se neretko koristi i kao javni toalet, u nedostatku istog, ali kako prolaz istim štedi vreme u prelasku iz jedne ulice u drugu mnogi ga, i pored toga, i dalje često koriste.

„Sokak koji spaja Njegoševu ulicu i Ulicu Koste Čauša (bivša Ulica 4. jula) nikada nije asfaltiran niti popločan. Jedne godine je stavljena krupna rizla po kojoj je bilo nezgodno hodati, a pri prvoj kiši završila je na ulici. Kako ovim sokakom prolaze mnogi srednjoškolci i osnovci, roditelji sa malom decom koju vode u vrtić, kao i ostali građani, apelujem da se, uz malo volje i još manje ulaganja, ovaj problem reši.“ – kazala je naša čitateljka koja je prijavila ovaj problem putem naše aplikacije

Svačije i ničije sokače i dalje čeka na uređenje, a da li će ga dočekati, ostaje da se vidi.