Danas su konferenciju za medije ispred Turističke organizacije, održali predstavnici nekoliko opozicionih političkih grupacija u Zaječaru. Kako su kazali, povod je konkurs za direktora Turističke organizacije.

Prema njihovim rečima, idalan za to mesto je dr Miodrag Velojić, koji je dugi niz godina bez posla.

Dr Dejan Krstić, odbornik u Skupštini Zaječara, kazao je da Zaječar i Timočka Krajina imaju fantastične turističke potencijale, od kojih bi mnogi sugrađani mogli dobro da žive.

On je kazao, i da pored toga što je nudio da gradu pomogne znanjem iz oblasti turizma, niko to nije prihvatio, a direktorka je od 24 miliona dobijenih za turizam, sve trošila na reklamiranje Sajmova, kao i na učešće na seoskim manifestacija.

Odbornik Uglješa Đuričković, zahvalio se malobrojnim medijima koji su ispratili današnju konferenciju i poslao poruku onim medijima, koji su novac dobili na konkursu, da su ta sredstva dibijena od građana, a ne od Boška Ničića.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru, Goran Kalčević, kazao je da su danas opozicione grupacije pokazale odgovornost, i podržali stručnog čoveka.

Podsećamo, Miodrag Velojić (60), je diplomirani geograf, koji je kasnije doktorirao na Prirodno matematičkom fakultetu u Novom Sadu, ali već desetak godina je bez stalnog zaposlenja.

Reklame