Foto: Glassporta

Start nokaut faze na Memorijalnom turniru “Joca Mihailović – K3” doneo je mnogo interesantnih okršaja na terenu u zaječarskom naselju “Ključ”. Ništa manje zanimljivo nije bilo ni kod mlađih kategorija koji su još uvek u grupnoj fazi takmičenja, ali su ipak 29. juna sve oči bile uprte u mečeve osmine finala seniora, piše Glassporta.rs.

Domaća ekipa “K3 Čika Joca”, iako trećeplasirana u svojoj grupi, slavila je sa 2:1 protiv ekipe zanimljivog imena, datom po čuvenom japanskom fudbaleru, “Juto Nagatomo”. Utakmica koja je krenula malo pre ponoći, između ekipa “ABS Auto Bor” i “Aura Home” donela je i najviše uzbuđenja, a pobedu su zabeležili nominalni gosti. U regularnom delu bilo je 1:1, pa su penali rešili poslednjeg četvrtfinalistu, a više sreće i nerava imala je ekipa “Aura Home”, pa Borane više nećemo gledati u Kotlujevcu.

Danas su na programu mečevi odluke u četiri mlađe uzrasne kategorije, pa ćemo tako dobiti pobednika u konkurenciji kadeta, gde će najpre biti odigrana polufinala, a potom i utakmice za pehar i treće mesto. Na terenu će se naći i prva dva četvrtfinalna para u konkurenciji seniora.

Evo i svih utakmica zakazanih za sredu 30. jun na Memorijalu “Joca Mihailović – K3”:

Izvor: Glassporta.rs

Reklame