Foto: za.os.jt.rs
Reklame

Povodom saobraćajne nezgode u Boljevcu koja se dogodila u sredu 17. februara kada je kamion pregazio ženu, oglasilo se OJT- u Zaječaru.

„Dana 17.02.2021.god., oko 09,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u Boljevcu kod pijace, ul. Obilićeva, na taj način što je došlo do kontakta teretnog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao A.L. iz Paraćina i pešaka I.M. iz Vrbovca, Opština Boljevac, te je pešak podleteo pod zadnje točkove kamiona i pri tom je došlo do toga da se leš, sada pok. I.M., zakači za zadnju osovinu kamiona koji je nakon 500 metara zaustavljen od strane PU Zaječar u kontroli saobraćaja i gde je tek tada primećen leš pok. I.M. Izvršen je uviđaj lica mesta, utvrđeno je da vozač nema alkohola u krvi i da prema tragovima gde je primarno bilo kontakta pešaka i vozila, kontakt nije nastao sa prednje strane vozila već sa bočne leve strane vozila“.kažu iz OJT-a u Zaječaru.

Iz tih razloga naložen je pregled karoserije vozila sa donje strane kako bi se utvrdilo da li postoje tragovi kontakta pešaka i vozila sa prednje strane vozila. Naložena je obdukcija leša, stoji u saopštenju OJT-a u Zaječaru.